Geef nét dat beetje extra aan je bedrijf

Maak een verzorgde indruk op klanten met een zakelijk abonnement van PUUR. Wij zorgen ervoor dat wekelijks, twee-wekelijks of maandelijks een verse vaas bloemen of een bloemwerk bij jullie geleverd wordt, bijvoorbeeld voor op de balie of voor in de vergaderruimte.

Een andere handige service die we bieden is dat we alle verjaardagen en jubilea bijhouden en ervoor zorgen dat medewerkers op deze dagen een gepaste attentie krijgen. Geef ons via dit formulier alle belangrijke momenten door en wij verzorgen de rest.

Bloemwerk voor balie of vergaderuimte

Zet direct de juiste sfeer neer met een fris bloemwerk op uw balie, in de vergaderruimte, op kantoor of in de winkel.

Willen jullie graag kleur toevoegen aan het interieur door een bloemrijk boeket of juist iets dat is afgestemd aan de tinten van jullie inrichting? Zien jullie liever wat meer variatie? Of willen jullie graag wekelijks een chique plantenarrangement? Laat het ons weten en wij regelen het. Ook andere specifieke wensen kunnen altijd besproken worden, wij denken graag met je mee.

Mis nooit meer een verjaardag of jubileum

Een of meerdere relaties of medewerkers verrassen voor verjaardag, jubileum of gewoon om te bedanken? Het is nu nog makkelijker om alle belangrijke data bij te houden en ervoor te zorgen dat er nooit een speciale datum wordt overgeslagen. Vul dit formulier in en wij zorgen dat op de dag zelf een mooi boeket wordt bezorgd.

Na het invullen kan het bestand gemaild worden naar info@puurbloemenenplanten.nl

Promoot op een originele manier een nieuwe product of dienst

Niets is zo belangrijk om een nieuwe product of dienst een vliegende start te geven, als een blijvende indruk maken met een verrassend stukje marketing. Val op bij klanten met een origineel bloemstuk. Wij kunnen ook het bloemstuk als presentje maken voor bij jullie drukwerk. Verwerk bijvoorbeeld jullie bedrijfslogo op de vaas of de huisstijlkleuren van het bedrijf in het bloemwerk zelf.

Zet een sfeer neer met bloemen

Bij PUUR bloemen & planten bieden we allerlei mogelijkheden voor zakelijk bloemwerk. Ook voor het stylen van uw kantoor met mooie beplanting of zijden bloemen ben je bij ons aan het juiste adres. We komen langs voor een gesprek en zullen aan de hand van jullie wensen de werkvloer aankleden met prachtige bloemen en planten.

Daarnaast maken we ook bloemwerk als aankleding specifiek op seizoen, voor bedrijfsfeesten, voor beurzen of bijvoorbeeld in het thema van de feestdagen. Ook is het mogelijk de aanschaf en het onderhoud van jullie buitenplanten (bijvoorbeeld in plantenbakken) door ons te laten verzorgen.

Een aantal tevreden klanten:

Menu