Voor elk moment het mooiste bloemwerk

PUUR bloemen & planten is een lokale bloemist met wereldse kwaliteiten. Door onze ervaring en vakkundigheid mogen wij ons specialist noemen in handgebonden boeketten, rouwwerk en al het overige bloemwerk. Onze winkel is sfeervol en modern ingericht.

Wij zijn te vinden in het winkelcentrum Mosaïque in Nieuw Bergen. Hier bieden wij een brede variatie aan prachtige verse bloemen en planten, maar ook aardewerk en andere woonaccessoires. Originele producten in elke gewenste stijl; trendy en modern of klassiek en tijdloos.

Een hart voor bloemen

Dankzij onze creativiteit, vriendelijkheid en behulpzaamheid zijn we uitgegroeid tot bekende bloemist in Nieuw Bergen en omstreken. Alle items in onze zaak zijn geselecteerd met oog voor kwaliteit en detail. Zo vind je voor elke gelegenheid bij PUUR bloemen & planten een passende bloemcreatie.

Wij verzorgen zes dagen in de week bloemarrangementen, uit te zoeken in onze winkel of gemakkelijk online te bestellen. In Nieuw Bergen en omgeving worden online bestellingen met veel zorg door onze eigen bezorgservice geleverd. Voor de bestellingen buiten deze regio zijn we aangesloten bij de nationale Euroflorist verzendorganisatie.

Van bloemen wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten. Daarom hebben wij in de winkel altijd verse bloemen van de hoogste kwaliteit.

Menu