Mededeling

In navolging op de huidige ontwikkelingen en richtlijnen rondom het corona-virus neemt PUUR maatregelen om gezondheidsrisico’s te beperken.

Maatregelen in de winkel

Wij vragen u om afstand te houden van 1,5 meter tot elkaar én tot onze medewerkers.
Bij de bloemenhoek hebben we daarom een lijn geplaatst, om onze bloemisten voldoende veilige werkruimte te geven. Ook bij de kassa staan nu lijnen op de vloer. Wij vragen u vriendelijk om hier op te letten en hier begripvol mee om te gaan.

Wij vragen u verder om even buiten te wachten als er meer dan 5 klanten binnen zijn. Winkel bij voorkeur alleen.

Bij voorkeur betaling via pin. Als dit niet mogelijk is, dan graag het contant geld op het schoteltje bij de kassa leggen, zodat we lichamelijk contact vermijden.

Denk aan uw eigen veiligheid en aan die van degene om u heen, wees daar bewust mee bezig, dat zijn wij ook de hele dag

Maatregelen voor online bestellingen

Vooralsnog is het gewoon mogelijk bloemen online te bestellen bij PUUR. Wel nemen we enkele maatregelen met het bezorgen van boeketten.

Wij bezorgen de boeketten vanaf heden contactloos. Bezorgers zullen het boeket bij aflevering voor de deur neerzetten en enkele stappen naar achter nemen.

We vragen om bij het plaatsen van een bestelling er extra goed op te letten dat alle contactgegevens van zowel de ontvanger, als de persoon die de bestelling plaatst, zo volledig mogelijk worden ingevuld. Dit zodat er, waar nodig, contact gelegd kan worden over het moment van bezorgen.

Menu